adresgegevens

Professionele fotografie, de meerwaarde van een professioneel fotograaf

Professionele fotografie is meer dan op het knopje van een dure camera drukken. Zelfs met de hedendaagse digitale semiprofessionele camera (zoals die door veel hobbyisten wordt gebruikt) kun je prima hoge resolutie foto’s maken (voor veel toepassingen is het bestand te groot, maar dat is een ander verhaal). Dat wil niet zeggen dat het daarmee goede foto’s zijn. Daarvoor heb je inzicht nodig. En verbeelding, plus het vermogen om out-of-the-box te denken. Een professionele fotograaf dus, mij bijvoorbeeld. U krijgt bij mij geen voor de hand liggende foto’s (dat kunt u zelf wel), maar wel verrassende opnamen. Die communiceren. En daar gaat het toch om!

De inschakeling van een professioneel fotograaf betekent een belangrijke meerwaarde bij het fotograferen voor een zakelijke toepassing. Natuurlijk is er de technische beheersing door de fotograaf (en de apparatuur die hij heeft). Maar er is ook het vermogen om al voor de opname te denken in beelden die het juiste verhaal vertellen. Zodat de opname doelgericht gemaakt kan worden. Efficiënt werken met een optimaal resultaat.

Bij professionele fotografie zijn een aantal disciplines te onderscheiden:

Een echte professionele fotograaf kan de vertaling van een briefing naar een treffend beeld voor een breed scala branches realiseren. Natuurlijk vertel ik u graag meer over de manier van werken en de verrassende foto’s die ik voor u kan maken.
Stuur een mailtje of bel 0492 342952 en ik neem snel contact op voor een inspirerend gesprek.