adresgegevens

Opboller 2 kopie
1 kopie

Professionele fotografie van machines; machinefotografie is een echte specialisatie.

uitleg werking fotografie

Machines laten zich niet echt eenvoudig fotograferen. Maar zijn ook razend interessant. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om het karakter, de functie en het bijzondere van een machine, goed in een beeld uit te laten komen. Natuurlijk gebruik ik als fotograaf van machines daarbij al mijn jarenlange ervaring en mijn technische kennis. Maar feeling met machines en het vermogen om techniek te ‘vertalen’ naar een foto die communiceert, is minstens net zo belangrijk.

Machinefotografie is niet iets wat elke fotograaf zomaar kan doen. Machines hebben soms gecompliceerde vormen. En soms ook materialen zoals bijvoorbeeld RVS (roestvrij staal of roestvaststaal) die zich lastig laten fotograferen. Daarnaast moet de functie van de machine in de foto zichtbaar zijn.

Voor het fotograferen van machines is alleen de beste apparatuur goed genoeg. Een professionele technische camera en een ruime keuze uit belichting om de (gecompliceerde) vorm van de machine goed uit te laten komen. Meer over de apparatuur…

De fotografie van machines kan zowel op locatie als in de grote studio. In beide gevallen is een perfect resultaat gegarandeerd. Meer over de mogelijkheden…

Natuurlijk vertel ik u graag meer over professionele fotografie van machines. Stuur een mailtje of bel 0492 342952 en ik neem snel contact op voor een inspirerend gesprek.