adresgegevens

De kwaliteit van professionele fotografie wordt bepaald door de apparatuur én door de fotograaf.

Bij het streven naar optimale kwaliteit heb ik er steeds voor gezorgd dat ik altijd de beste apparatuur tot mijn beschikking had. Een kwestie van de technische ontwikkelingen voortdurend volgen én niet bang zijn om stevig te investeren. Het werkt zoveel beter als de techniek geen grenzen stelt aan je verbeelding. En natuurlijk heb ik ook geïnvesteerd in mijn eigen kwaliteit. Regelmatig cursussen volgen en nieuwsgierig zijn is het recept.

De kwaliteit wordt voor een belangrijk gedeelte bepaald door de professionele fotoapparatuur:
Zowel in de studio als op locatie werk ik met de Sinar technische camera. Sinar vormt al jarenlang de absolute top in professionele camera’s, ook in het digitale tijdperk. Sinar camera’s zijn perfect voor het fotograferen van machines en bijvoorbeeld architectuur. Maar ook voor allerlei studio-opnamen. En de combinatie van perfecte objectieven en een grote digitale achterwand maakt dat de foto’s haarscherp zijn, ook bij sterke uitvergroting.
Daarnaast is er een uitgebreid assortiment spots en softboxen, zodat voor elke soort opname de optimale belichting gerealiseerd kan worden.

Maar de kwaliteit wordt natuurlijk ook bepaald door het vermogen in beeldconcepten te denken. Door te weten hoe een beeld optimaal communiceert. En door steeds met verrassende opnamen de specifieke eigenschappen van bijvoorbeeld een product of machine te benadrukken.

Natuurlijk vertel ik u graag meer over de kwaliteit, zowel van de apparatuur als van het fotograferen. Stuur een mailtje of bel 0492 342952 en ik neem snel contact op voor een inspirerend gesprek.