adresgegevens

Grote professionele fotostudio voor foto-opnamen zonder grenzen.

fotostudioToen ik in de jaren tachtig mijn nieuwe fotostudio wilde, wist ik één ding zeker. Het moest een grote studio worden, waar ik onbelemmerd zou kunnen werken. Met alle faciliteiten om technisch perfecte opnamen te maken. En een studio die geen grens zou stellen aan mijn verbeelding. Het is een heerlijke studio geworden om in te werken. Ruim en van alle gemakken voorzien. Waar ik de mooiste opnamen kan maken

De professionele fotostudio heeft een nuttige oppervlakte van ruim 300 m². Een zijde is voorzien van een rondwand (om horizonloos beeld te kunnen schieten) over de hele breedte van 15 meter. De studio is 6 meter hoog. Dus zal het duidelijk zijn dat in de studio echt grote producties probleemloos gefotografeerd kunnen worden. Er is een grote keuze uit achtergronden (rollen karton van 4 m breed) en natuurlijk zeer uitgebreide professionele apparatuur. Uiteraard is de studio voorzien van een brede overheaddeur, dus u kunt letterlijk met een vrachtauto binnenrijden.
Het voordeel van de grote studio is ook dat er aan verschillende producties tegelijk gewerkt kan worden. Dus terwijl een productie opgebouwd wordt, wordt de andere gefotografeerd. Op die manier kan er heel efficiënt gewerkt worden.

Natuurlijk vertel ik u graag meer over de grote studio en de voordelen daarvan. Stuur een mailtje of bel 0492 342952 en ik neem snel contact op voor een inspirerend gesprek.