adresgegevens

transparante kunststof fotografieeffen oppervlakte fotografieprofessionele product fotografie

Professionele studiofotografie van producten, efficiënt en gecombineerd met hoge kwaliteit.

Het fotograferen van producten heeft een beetje een suf imago. Daarnaast heerst de mening dat iedereen met een digitale camera producten kan fotograferen. Niets is minder waar! Het vereist als fotograaf juist veel vakmanschap om het karakter van ieder product er goed uit te laten komen. Producten die met zorg ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd zijn, verdienen het om met evenveel zorg gefotografeerd te worden. Of het nu een technisch product is of bijvoorbeeld een designtas. Daar zorg ik perfect voor.
Al jarenlang.

Bij het fotograferen van producten zijn er globaal twee werkwijzen. Allereerst is er het fotograferen van losse artikelen, bijvoorbeeld voor een catalogus of voor internet, deze productopnames worden vaak ook wel packshots genoemd. Voor het efficiënt fotograferen van losse producten is de grote studio ideaal. Het is geen probleem om grotere hoeveelheden producten op te slaan of alvast voor te bereiden voor de foto. Zo kan er een soort productielijn opgezet en daardoor snel gewerkt worden, terwijl toch de kwaliteit optimaal blijft.

Daarnaast zijn er natuurlijk de compilatiefoto’s. Foto’s die meer sfeer uit moeten stralen en die het karakter van de producten en het bedrijf mee onderstrepen. Hier komt meer creativiteit bij kijken. En moet de opname optimaal afgestemd worden op het uiteindelijk gebruik. Maar ook hier is de ruime studio ideaal. Samenstellingen van grotere artikelen kunnen bijvoorbeeld prima tegen de grote rondwand gefotografeerd worden.

Elke productopname wordt meteen op groot scherm beoordeeld. Zeker bij de losse producten wordt zo gefotografeerd dat vrijstaand maken eenvoudig is. Zo wordt efficiency gecombineerd met hoge kwaliteit.

Natuurlijk vertel ik u graag meer professionele fotografie van producten. Stuur een mailtje of bel 0492 342952 en ik neem snel contact op voor een inspirerend gesprek.

mode accessoires fotgrafieprofessionele make-up fotgrafiekunststof fotografieprofessionele kunststof product fotografie