adresgegevens

fotografie industrieproduct fotografiemachine fotografieindustriele fotografie

Professionele fotografie voor de industrie, van productieprocessen en industrieproducten.

In mijn studio hangt een mooie poster. Er staat groot ‘Tech Niek’ op. Bedoeld als aansporing voor een technische opleiding, maar ik vind hem perfect bij mij als fotograaf voor de industrie passen. Techniek en het fotograferen van techniek is mijn grote passie. Techniek heeft soms een wat saai imago, maar niets is in mijn ogen minder waar. Techniek is spannend. En het verhaal van de techniek goed in beelden weergeven is een heerlijke uitdaging.

Bij het fotograferen voor de industrie, van productieprocessen en industrieproducten moet vaak een vertaalslag gemaakt worden van technische situaties en producten naar beelden die de ontvanger overtuigen van de kwaliteit van het product of de dienst.
Dat betekent dat je enerzijds een goed inzicht moet hebben in industriële processen en producten en anderzijds perfect weet hoe beelden weten te overtuigen. Werken met de beste professionele apparatuur (Sinar technische camera, een uitgebreid assortiment spots en softboxen) en de mogelijkheid om zowel op locatie als in de grote studio te werken maakt dat elke opdracht optimaal uitgevoerd kan worden.

Uiteraard is er ook oog voor veiligheid tijdens het fotograferen. Strikt houden aan de veiligheidsvoorschriften en zelfvoorzienend zijn als het gaat om de juiste kleding, helm, schoenen is vanzelfsprekend.

Natuurlijk vertel ik u graag meer over professionele fotografie voor de industrie. Stuur een mailtje of bel 0492 342952 en ik neem snel contact op voor een inspirerend gesprek.