adresgegevens

bedrijfs fotografieprofessionele bedrijfsfotgrafiebedrijfsraportagefotografie in bedrijf

Professionele fotografie voor bedrijfsreportages, het karakter van uw mensen en uw bedrijf in beeld vangen.

Het karakter van een bedrijf, zowel de mensen als de productie, in pakkende en verrassende beelden vangen, is een van de mooiste aspecten van mijn vak. Ik hou van techniek én van mensen. En die combinatie is ideaal bij het maken van bedrijfsreportages. Je kunt dan, door middel van beelden, een heel authentiek verhaal vertellen over het bedrijf.

Het maken van een professionele bedrijfsreportage begint –uiteraard- altijd met een gesprek over het doel van de reportage. Want het doel bepaalt immers de wijze van fotograferen. Zoals bijvoorbeeld:

  • Een nieuwe brochure of een nieuwe website
  • Een nieuw bedrijfspand of een nieuwe productiefaciliteit
  • Een aanstaand jubileum of illustratie bij een jaarverslag
  • Een nieuwe marketingstrategie of promotie

Met een professionele bedrijfsreportage kunt u perfect in beeld laten komen wat uw onderneming onderscheidt en waarop u trots bent. Bijvoorbeeld revolutionaire techniek of maatschappelijke betrokkenheid. En beelden brengen uw boodschap heel direct en indringend over. De foto’s van de bedrijfsreportage zijn (ook in de toekomst) breed toepasbaar. U hebt een beeldbank die u in veel gevallen kunt gebruiken. We leveren u altijd hoge-resolutie beelden, maar als u dat wilt ook materiaal wat u voor uw web-applicaties kunt gebruiken.

Tijdens het maken van de bedrijfsreportage kunnen ook zakelijke portretten meegenomen worden. Daardoor wordt de uitstraling naar buiten toe één geheel.

Natuurlijk vertel ik u graag meer over verrassende fotografie voor bedrijfsreportages. Stuur een mailtje of bel 0492 342952 en ik neem snel contact op voor een inspirerend gesprek.