adresgegevens

fotografie op locatie professionele fotografie op locatie fotografie grote objecten studio

Professionele machinefotografie kan zowel op locatie als in de (grote) studio.

Als een klant zijn machines niet kan of wil vervoeren, vervoer ik mijn apparatuur wel. Vanaf het begin is dat mijn standpunt geweest. Ik heb geïnvesteerd in kwalitatief perfecte apparatuur die gemakkelijk mee te nemen is (in een bestelbus, dat wel weer), maar ook prima in de studio gebruikt kan worden. En combineer dat met veel ervaring in machinefotografie.

Bij het fotograferen van machines hebt u de keuze uit fotograferen op locatie of in de studio. In de grote studio (300 m²) zijn de omstandigheden optimaal, geen storende omgeving en geen verstoring van het productieproces. Maar lang niet altijd kan een machine eenvoudig vervoerd worden en is studiofotografie geen optie. Dan is een fotoshoot op locatie een prima alternatief, dankzij een mooie combinatie van ervaring en apparatuur. En dankzij geavanceerde beeldbewerking kunnen alle storende elementen (bijvoorbeeld in de achtergrond) prima weggewerkt worden. Bij het fotograferen op locatie wordt er altijd voor gezorgd dat het productieproces zo weinig mogelijk verstoord wordt.

Natuurlijk vertel ik u graag meer over de mogelijkheden van een fotoshoot op locatie of juist in de studio. Stuur een mailtje of bel 0492 342952 en ik neem snel contact op voor een inspirerend gesprek.