adresgegevens

Voor machinefotografie is alleen de allerbeste professionele apparatuur goed genoeg.

sinar professionele cameraIk hou van alles wat met techniek te maken heeft (daarom fotografeer ik ook zo graag machines) en heb me vanaf het begin verdiept in perfecte technische oplossingen voor high-end fotografie. Het resultaat is een mooi assortiment apparatuur en voortdurend ben ik bezig om dat verder te optimaliseren. Een regelmatig bezoek aan vakbeurzen houdt me technisch up-to-date.

Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, worden alle machine-opnamen met een Sinar technische camera gemaakt. Deze digitale camera met een grote digitale achterwand, levert technisch sublieme opnamen. Uiterst scherp, met een perfecte beheersing van kleur en contrast (waardoor veel details weergegeven worden). Uiteraard wordt (zowel in de studio als op locatie) gebruik gemaakt van uitgekiende verlichting; voor elke opname kan een keuze gemaakt worden uit een groot assortiment spots en softboxen. Voor een overzicht van de apparatuur zie de pagina Kwaliteit.
Voor beeldbewerking wordt gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur en professionele software. Een grote ervaring in het digitaal bewerken van foto’s garandeert een efficiënte en hoogstaande bewerking.

Natuurlijk vertel ik u graag meer over de professionele apparatuur en de vele mogelijkheden van beeldbewerking. Stuur een mailtje of bel 0492 342952 en ik neem snel contact op voor een inspirerend gesprek.