adresgegevens

25 jaar ervaring in professionele fotografie

ervaren professionele fotografieEen ervaring van meer dan 25 jaar in het fotovak maakt dat je veel ontwikkelingen meegemaakt hebt. Opgeleid in de tijd van de donkere kamer, heb ik volop de ontwikkeling meegemaakt naar professionele digitale fotografie. Ik was zelfs een van de eersten die met een technische camera digitaal fotografeerde. Een stevige investering, maar alleszins de moeite waard.

Ervaring in professionele fotografie kan natuurlijk vertaald worden in het aantal jaren dat je bezig bent, maar ook in de sectoren waarvoor je vooral gefotografeerd hebt. In al die jaren zijn vooral (maar zeker niet alleen) veel verrassende opnamen gemaakt voor technische bedrijven en producten. Opnamen waarbij vaak de gebaande (en dus uitgesleten) paden verlaten zijn en een verrassende, maar wel heel effectieve, weg is ingeslagen. Het is juist die ervaring in het creatief vertalen naar een pakkend beeld die zo waardevol is voor klanten.

Natuurlijk vertel ik u graag meer over de ervaring en de verrassende foto’s die dat oplevert. Stuur een mailtje of bel 0492 342952 en ik neem snel contact op voor een inspirerend gesprek.